mutable-09dikke2.jpg
mutable-07-dikke.jpg
mutable-08dikke.jpg
mutable-05dikke.jpg
mu-table-ii-01.jpg
imaginne-010-1-_1583332200.jpg
imaginne-009-1-_1583332201.jpg
imaginne-013-1-_1583332199.jpg
imaginne-012-1-_1583332203.jpg
imaginne-011-1-_1583332199.jpg

MU-table II

 

Toepassingen:

  • Tafels voor evenementen waarbij zowel aperitief-tafels als eettafels nodig zijn.
  • Tafels voor eetcafées waar de aantal zit- en staanplaatsen moeilijk te voorspellen zijn. Door deze tafels hoef je niet langer twee type tafels te combineren. Je wint ruimte in de ruimte en in de  berging.
  • In flexibele, polyvalente ruimtes waar programma niet op voorhand gekend zijn. En afhankelijk van het type bestemming kan je de tafels hoog of laag plaatsen.
  • Eettafel thuis met de mogelijkheid om af en toe een walking diner te organiseren met dezelfde tafel. Met één extra frame kan je een langere tafel maken.

Deze multifunctionele tafel is ontwikkeld om ruimte en energie te besparen bij afwisselend gebruik en biedt een brede waaier aan mogelijkheden kwa gebruik en kwa afmetingen. 

Afmetingen tafelframe of tafelpoten :
1m06/ 0.6m / 0.7m

Standaardafmetingen van de tafelbladen:
1m25 op 85cm (wit, licht grijs, beige, zwart, notelaar )met zwarte ABS-boord
2m50 op 85cm (wit, licht grijs, beige, zwart, notelaar) met zwarte ABS-boord

Tafelblad Op maat:
Stalen omkadering met inleg in Natuursteen, massief hout, massief houten tablet (nieuw of recup), … behoren tevens tot de mogelijkheden. Prijs van Tafelblad is dan op aanvraag.

Alle onderdelen kunnen apart verkregen worden. De frames apart zonder tafelbladen, magneten apart, …

Modulair : de tafel kan als eettafel en als aperitieftafel worden gebruikt, als walking diner tafel of als werktafel in zittende of staande positie. De poten kunnen tov elkaar ook op verschillende manieren worden geplaatst ifv van de aantal stoelen en type stoelen.

Flexibel : Door deze verschillende gerbuiksmogelijkheden van deze tafel wordt de ruimte waarin ze wordt gebruikt flexibel. Ook kan het tafelblad op maat worden gemaakt ifv de afmetingen van de ruimte en het materiaalgebruik. Je kan bijvoorbeeld bij een vloer in natuursteen ook het passende tafelblad bedenken (vb in dezelfde natuursteen als de vloer)

Stapelbaar : De frames (tafelpoten) en bladen zijn apart stapelbaar. Zo nemen ze heel weinig ruimte in beslag bij het opbergen en bij het vervoeren ervan.

Duurzaam : Door zijn flexibiliteit, functionaliteit, stapelbaarheid, modulariteit en zijn esthetische verschijning is deze tafel tijdloos. Past in alle interieurs van modern tot klassiek

Pour une utilisation optimale de ce site, il est nécessaire d'autoriser les cookies.